GALERIE

Adapostul FREE LIFE

Avem in grija peste 500 de suflete la adapostul situat in Parcul Industrial Sud, dupa Zollner. Adapostul este in continua crestere de cand a fost inaugurat in 2012. Mereu sunt necesare lucrari de intretinere pentru ca dupa cum stim cu totii cainilor le place sa se joace, ei intelegand prin asta ca trebuie sa rontaie tot.
Fa-ne o vizita si ia unul dintre catei acasa si ofera-i un camin atat de mult asteptat. In zilele de Sambata organizam "ziua voluntarului". Haide pe la adapost sa ne oferi o mana de ajutor.

Avem si carantina

La un an dupa ce am deschis adapostul am reusit sa punem pe picioare si o carantina unde avem grija de animale nou nascute sau separam animalele bolnave sau sub tratament de celalalte.

Ajuta la sterilizare!

Poti sa faci si tu o diferenta sterilizand animalul propriu sau facand o donatie pentru sterilizarea animalelor la orice cabinet veterinar sau la noi pe site. Pana in prezent am reusit sa sterilizam peste 700 de animale fara adapost.

Ajuta-ne si tu!

Poti sa donezi bani pentru adaposturi, hrana uscata si produse pentru curatat. Avem constanta nevoie de mancare pentru catei precum si de galeti metalice pentru apa, curele pentru zgarde si produse pentru curatat si dezinfectat tarcurile precum si animalele aflate in carantina. Poti sa ne faci si o vizita in calitate de voluntar. Ne vei ajuta la hranirea cateilor si da poti sa-i mangai, cat vrei tu...cu cat mai mult cu atat mai bine.

Multumim!

Am dori sa le multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au sprijinit de la inaugurarea adapostului si pana acum. Va multumim pentru sprijin si donatii, financiare sau sub alta forma.