ASOCIATIA FREELIFE SATU MARE

CÂTEVA CUVINTE DESPRE NOI

Asociația FREELIFE este o organizație Non Profit care își desfășoară activitatea pe teritoriul județului Satu Mare. Suntem o organizație de oameni cu suflet mare care funcționează datorită oamenilor mărimimoși care reușesc să ne ajute cu donații și sponsorizări. Asociația luptă împotriva abuzurilor, maltratării, abandonurilor și înmulțirii necontrolate a animalelor.

Am pus bazele Asociației și a fost înregistrată în 2011 în patrimoniul Fundațiilor și Asociațiilor din România și de atunci contribuim la sterilizarea și salvarea din stradă a animalelor fară stăpân. Adăpostul situat în Parcul Industrial Sud găzduiește peste 500 de animale, o carantină pentru îngrijirea animalelor și multă iubire.

Am fost și suntem în continuare susținuți prin sponsorizări și donații din partea unor oameni cu suflet mare atât din plan local, cât și din afară. Pe lângă timpul oferit de membrii și voluntari mai avem nevoie și de susținere financiară iar fondurile alocate de către Primăria Municipiului Satu Mare sunt prea mici pentru a acoperii toate cheltuielile necesare. Și tu poți să faci o diferență pentru o mulțime de sulfete necuvântătoare. Găsești la noi pe site formularul 230 pentru redirecțonarea a 2% din impozit sau poți să faci o donație lunară direct cu cardul.

De la înființarea Adăpostului în 2012 și până în prezent Asociația a reușit să dea spre adopție 380 de câini, să sterilizeze peste 700 și îngrijește în prezent peste 500 de caîni. Și numărătoarea continuă.

Treci pe la adăpost și oferă o mână de ajutor la hrănitul cățeilor sau o mângâiere atăt de mult așteptată.

Te asteptam cu drag,

Asociatia Freelife

CATIVA DINTRE NOI...

CARMEN

CARMEN FRĂȚILĂ este membru fondator și organizator constant de evenimente pentru adopție și alte acțiuni. Are în grijă o mulțime de câini acasă nu doar la adăpost.

DORINA

DORINA este membru activ de la înființarea adăpostului și până în prezent. A făcut nenumărate donații importante către asociație și către evenimente.

DANIELA

DANIELA este membru activ și se ocupă de organizarea de evenimente de adopție, sterilizarea și salvarea de pe stradă a animalelor precum și de părți administrative ale asociației.

NICOLETA

NICOLETA gestionează în prezent pagina de FACEBOOK și este implicată în o mulțime de campanii pentru adopție și strângerea de fonduri prin donații.