GALERIE

Adăpostul FREELIFE

Avem în grijă peste 500 de suflete la adăpostul situat în Parcul Industrial Sud, după Zollner. Adăpostul este în continuă dezvoltare de când a fost inaugurat în 2012. Mereu sunt necesare lucrări de întreținere pentru ca după cum știm cu toții, câinilor le place să se joace, ei înțelegând prin asta că trebuie să ronțăie tot.
Fă-ne o vizită și ia unul dintre căței acasă și oferă-i un cămin atât de mult așteptat. În zilele de Sâmbătă organizăm "ziua voluntarului". Haide pe la adăpost să ne oferi o mâna de ajutor.

Avem și carantină

La un an după ce am deschis adăpostul am reușit să punem pe picioare și o carantină unde avem grijă de animalele nou născute, separăm animalele bolnave și/sau sub tratament de celalalte.

Ajută la sterilizare!

Poți să faci și tu o diferență sterilizând animalul propriu sau să faci o donație pentru sterilizarea animalelor la orice cabinet veterinar sau la noi pe site. Până în prezent am reusit să sterilizăm peste 3500 de animale fără adăpost și am reușit să dăm spre adopție alte 2500.

Ajută-ne și tu!

Poți să donezi bani pentru adăposturi, hrană uscată și produse pentru curățat. Avem nevoie constanta de mâncare pentru caței precum și de găleti metalice pentru apă, curele pentru zgarde și produse de curățat și dezinfectat țarcurile precum și animalele aflate în carantină. Poți să ne faci și o vizită în calitate de voluntar. Ne vei ajuta la hrănirea cațeilor și da poti să-i mângâi, cât vrei tu...cu cât mai mult cu atât mai bine.

Mulțumim!

Am dori să le mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit de la inaugurarea adăpostului și până acum. Vă mulțumim pentru sprijin și donații, financiare sau sub altă formă.